Ismerj meg

Azért írok, hogy térkaput nyissak a te világod és az enyém között. Abban a világban, amelybe eljutok az írás által, több személyiséggel rendelkezhetek, és filmrendezői szereppel bírok. Egy világot uralhatok.

1983.06.06-án születtem Szigetváron. Gyermekkorom javarészét Dióspusztán töltöttem nagyszüleim közelében.

Tanulmányaimat közgazdasági szakközépiskolában kezdtem, majd később tanárképző főiskolán, egyetemi szakkal párosítva folytattam.

Az írással már tinédzserként foglalkoztam. Antológiákba, újságokba publikáltam, irodalmi társaságok tagjai közé hívtak meg, majd jó néhány évig pihentettem az írást. Most már tudom, azért tettem ezt, hogy valami sokkal komolyabb, nagyobb dolgot hozhassak létre. Legnagyobb hatással Greg Iles van rám, mint író a példaképemként tekintek rá.

Jelenleg informatikai referensként dolgozok és kollégiumi nevelőtanárként. A fiatalok közelsége sokat segít, hogy mindig rugalmasan gondolkozzak és éber maradjak. Szombathelyen élek feleségemmel és három gyermekünkkel.

Az írás mellett a futás jelent számomra igazi kikapcsolódást. Évtizedeken át gyűlöltem futni. Nem értettem, hogy okozhat bárkinek is örömet a fáradtság az izzadság és a levegő utáni kétségbeesett kapkodás. Körülbelül két éve megértetem, és azóta keresem az időt, hogy újra és újra futhassak.

 

2019.02.05. Szombathely

Kunlg C.R.