Készül a dolgozószobám, ahol a legjobb regényeimet fogom megírni!

18 feb

Elképesztő, hogy milyen sok dolog történt velem az elmúlt évben! Egy év leforgása alatt, feleségemmel eldöntöttük, hogy vállalunk még egy gyermeket és vásárolunk egy kertes házat. Rengeteg időnkbe és erőfeszítésünkbe került, mire beköltözhettünk a házunkba, de a jó szerencsénknek köszönhetően, 2018 októberében már öten vettük birtokba az új otthonunkat.

Mondanom sem kell, hogy ilyenkor felfoghatatlanul sok tennivaló vár a beköltözőre, nincs ez másként velünk sem. Azonban mostanra eljutottam oda, hogy ki tudom alakítani magamnak a saját kis kuckómat, a dolgozószobámat! Mindig is vágytam egy szobára, ami egy kicsit csak az enyém és a fantáziámé. Tudom, hogy ott fogom megírni a legjobb regényeimet!

Az egyik képen láthatsz egy petróleumlámpát, amelyet nagynénémtől kaptam körülbelül egy éve. Végre meg van a helye! Továbbá találsz a képen egy régi írógépet is. A volt tulajdonos hagyta hátra, nem is sejtve, hogy dísznek fogom használni…

Kíváncsi vagy rá, hogy alakul a dolgozószobám? Megmutatom, de ne feledd még sok a dolgom vele, hétről-hétre csinosabb lesz!

Kungl C.R. dolgozószobája első kép
Nem, nem én ittam meg! Csak odakerült valahogyan!
Kungl C.R. dolgozószobája második kép: írógép, petróleumlámpa
Múzeumsarok a dolgozószobámban

Hamarosan új bejegyzésben mutatom meg, hogyan rendeztem be! A jövőben innen fogok online videó üzenetben jelentkezni, amit a Facebook-on is tudtok majd követni.  Addig, ha még nem tetted, olvasd el az összes novellámat, könyvemet. Kattints ide és kezdj el megismerkedni Harmath Zéténnyel (Út a Török-kúthoz) és Elizabettel!

Hozzászólás